Украинският президент Володимир Зеленски в интервю за  Politico  разкритикува идеите,

...
Украинският президент Володимир Зеленски в интервю за  Politico  разкритикува идеите,
Коментари Харесай

Зеленски нарече примитивни идеите на Тръмп за предаване на територии на Руската федерация, за да се сложи край на войната

Украинският президент Володимир Зеленски в изявление за  Politico  разкритикува концепциите, изразени от претендента за президент на Съединени американски щати Доналд Тръмп за предаването на украинските територии на Русия в подмяна на преустановяване на войната, наричайки ги " примитивни ".
 
Държавният глава на Украйна означи, че е подготвен да изслуша предложенията на Тръмп за преустановяване на войната, само че съгласно него " в случай че те се състоят в това, че просто се отхвърляме от териториите си, то те са доста примитивни ".
 
" Трябват ми доста мощни причини. Нямам потребност от фантастична концепция. Имам потребност от същинска концепция, тъй като животът на хората е заложен на карта ", добави Зеленски.
 
В същото време украинският президент приказва с почитание за Тръмп като водач, с който се стреми да построи градивно партньорство, отбелязва Politico.
 
" Предадохме посланията и подтекста посредством верните хора. Казахме, че бихме желали Доналд Тръмп да пристигна в Украйна, да види всичко със личните си очи и да си направи лични заключения. Във всеки случай съм подготвен да се срещна с него и да обсъдим този въпрос ", сподели Зеленски.
 
Украинският президент сподели още, че Тръмп е изразил интерес да одобри поканата, само че не е определил дата.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР